Best Western Plus Flowers Hotel

Best Western Plus Flowers Hotel reprezintă primul hotel din Republica Moldova care a aderat la un mare lanţ hotelier internaţional. În aprilie 2011 au fost finisate lucrările de reconstrucţie. Hotelul a fost renovat în conformitate cu standardele internaţionale BEST WESTERN PLUS. În prezent Hotelul dispune de 40 camere confortabile şi spaţioase, dotate potrivit standardelor moderne.

Hotelul dispune, de asemenea, de un restaurant şi o formidabilă terasă de vară „KLUMBA”. Chelnerii, mereu serviabili, vor oferi micul dejun, prânzul sau cina într-o manieră proferionistă. În perioada caldă, masa poate fi servită la terasa hotelului. Lumina difuză şi muzica calmă îşi vor aduce aportul la crearea unei atmosfere romantice şi a unei stări de spirit calme pentru a savura o cină sau pentru a sărbători un alt eveniment semnificativ.

Barul din hall este un loc confortabil unde Vă puteţi petrece timpul liber: fie că serviţi o ceaşcă de cafea, fie că Vă relaxaţi cu un cocktail sau fie că aveţi o întâlnire într-o atmosferă plăcută.