Hotelul Europa

Hotelul EUROPA este amplasat în partea centrala a orasului Chisinau, capitala Republicii Moldova, în vecinatate cu Centrul International de Expozitii din Moldova „Moldexpo”.
Situat la doar 20 km de la Aeroport, 7 km de la Gara feroviara si respectiv autogara -4 km, Hotelul Europa este un imobil care iti atrage atentia prin arhitectura moderna, îmbinând într-o armonie perfecta simplitatea si gustul pentru lux. Este locul perfect pentru relaxare, oferind oamenilor de afaceri sau turistilor veniti in tara noastra servicii de calitate si o ambianta calda.

Capacitatea hotelului este de 46 camere single si apartamente confortabile, dotate cu elemente de confort: mobila eleganta, baie, televiziune prin Satelit, acces la Internet, Wi-Fi gratuit în toate camerele si spatiile publice ale hotelului, telefon, aer-conditionat, mini-bar etc.

La solicitarea oamenilor de afaceri, putem organiza conferinte, simpozioane, prezentatii, întâlniri de afaceri, meeting-uri si alte întruniri, oferindu-le sali de conferinta.

Map