Hotelul JUMBO

Hotelul JUMBO, cea mai nouă unitate de acest gen din capitala Moldovei, la a cărui construcţie şi amenajare s-a ţinut cont de ultimele tendinţe din industria hotelieră, întruneşte toate exigenţele unui hotel modern, de nivel european.

Hotelul se mândreşte cu înaltul grad de confort al spaţiilor pe care le pune la dispoziţia vizitatorilor, iar restaurantul său oferă posibilităţi de odihnă şi recreare la standarde avansate de business-class. Uşile noastre sunt larg deschise pentru cei ce pun un preţ special pe confort, ospitalitate şi tratament individual.

Hotelul JUMBO este situat în imediata vecinătate a unei superbe zone verzi, celebrul Parc Valea Trandafirilor, precum şi a Centrului Comercial JUMBO, un loc cu o ofertă comercială generoasă şi cu numeroase baruri şi restaurante având ambianţe şi meniuri unice.

Hotelul nostru este printre puţinele din Chişinău care Vă poate pune la dispoziţie o parcare gratuită prevăzută cu pază. Cele 40 de camere de care dispunem oferă tot confortul pentru a face şederea clienţilor noştri plăcută, iar priveliştea oraşului care se deschide din geamuri încântă ochiul. Camerele noastre sunt dotate cu mobilă comodă, sistem de aer condiţionat, telefon, Wi-Fi , televiziune prin cablu, mini-bar, safeu. Puteţi beneficia, de asemenea, de serviciile spălătoriei noastre.

Fiţi bineveniţi la Hotelul JUMBO, un nume nou în industria hotelieră din Moldova care doreşte să-şi clădească o reputaţie solidă şi să spună un cuvânt nou în materie de confort, comoditate şi modernitate!

Map