Hotelul Vila Tulip

Vila Tulip – este un mic hotel confortabil in stil oriental unde am creat toate conditiile de munca si de agrement necesare oaspetilor nostri. Hotelul ofera servicii personalizate tuturor oaspetilor sai, dispune de 9 camere, toate echipate cu cele mai noi facilitati, Internet de mare viteza prin conexiune wireless, aer conditionat, LCD TV. La subsolul imobilului, sauna si Spa Thailandez disponibile la orice moment. Bucatarii nostri thailandezi va vor surprinde cu cele mai delicioase feluri de bucate din bucataria orientala.

Pentru confortul dumneavoastra ne-am gandit cu atentie la cele mai mici detalii: de la fotoliile confortabile impletite din rachita pana la computere personale, televiziune prin satelit, seifuri individuale pentru acte prezente in fiecare camera. De la balconul oricarei camere se deschide o priveliste minunata asupra unui mic parc ingrijit si cu terasa.

Terasa verde cu pavilioane etnice reprezinta o parte a restaurantului nostru – un loc ideal pentru serate si festivitati, precum si pentru o cina romantica in aer liber.

Map