Maxim Pasha Hotel

Maxim Pasha Hotel este unul din cele mai sofisticate hoteluri de cinci stele, cu o arhitectură deosebită, ce prezintă o combinaţie dintre elementele clasice şi tendinţele noi în design şi proiectare.

Interiorul realizat în stil eclectic, cu mobilier unic, conceput special pentru hotel de fabrica de mobilă Almira, accesorii create de designeri cu renume semnate Kartell, lustre de cristal, draperii şi sticla franceză folosită la finisarea pereţilor, alcătuieşte atmosfera de lux, care la sigur va fi pe placul celor mai exigenţi clienţi.

La dispoziţia oaspeţilor noştri sunt 25 de camere dotate cu cele necesare pentru o şedere plăcută, un restaurant cu bucătărie naţională şi europeană, un bar cu un meniu vast de băuturi alese, o sală de conferinţe şi un spaţiu de relaxare cu saună şi bazin.

Maxim Pasha Hotel se află în partea de sud, pe traseul principal ce duce spre oraş, doar la 10 minute de centrul istoric al Chişinăului, şi este cunoscut pentru zona liniştită în care este amplasat, pentru ambianţa primitoare şi pentru facilităţile moderne pe care le oferă.

Map