Hotelul Central

Sunteti intr-o calatorie de afaceri sau doriti sa petreceti un sejur in unul din cele mai pitoresti orase din nordul Moldovei, atunci sunteti mereu bineveniti la Hotelul Central.
Situat in centrul orasului Soroca, Hotelul „Central” este cel mai indicat loc care va poate asigura ambianta ideala pentru petrecerea timpului. Facilitatile hotelului ofera conditii complete pentru recreere, socializare si intruniri de afaceri.

Hotelul va pune la dispozitie 15 camere confortabile, spatioase, elegant decorate si care combina un design original cu ospitalitatea familiala. Mobila moderna de o calitate inalta, decorul camerelor va vor face sa va simtiti bine indiferent de tipul numarului ales.

Arhitectura cladirii si dimensiunile relativ mici ale hotelului va vor crea senzatia ca sunteti gazduiti de un hotel de tip club, in care domina linistea si tihna. Brazii vesnic verzi care inconjoara hotelul ofera, indiferent de anotimp, o nota de primavara in suflet.

Pentru organizarea de intalniri de afaceri, simpozioane, seminarii, conferinte, interviuri puteti beneficia de o sala de conferinta, dotata modern, cu o capacitate de 80 de persoane.

Daca doriti sa luati dejunul, prizul sau cina nu va fi nevoie sa iesiti in oras, doar sa coboriti citeva scari si sa fiti surprinsi de ambianta placuta a unui restaurant bine amenajat. Vizitatorii restaurantului vor putea alege dintr-un meniu vast al bucatariilor europeana si nationala.

O sauna moderna cu aburi fierbinti si apa mereu filtrata din bazin te va ajuta sa iti revitalizezi corpul si mintea si sa te eliberezi de stresul cotidian.

Map