Vinăria Chateau Vartely

Chateau Vartely este un complex turistic modern, aflat la doar 45 km departare de Chisinau, in apropierea orasului Orhei. Standarde occidentale, deservire profesionala, programe speciale – toate acestea propune complexul turistic „Chateau Vartely” – ce reprezinta 4 case de tip hotelier, 2 sali de restaurant, 3 sali pentru degustare, o curte interioara imensa si o zona de agrement.

Compania „Chateau Vartely”, va primi ospitalier fiecare vizitator in gospodaria sa vinicola, va transforma degustarea intr-o sarbatoare adevarata pentru cei, care au incercat, cel putin pentru un moment, sa patrunda in tainele acestor bauturi dumnezeiesti. Astfel fiecare vizitator va putea alege pentru sine cel mai potrivit vin. Deoarece in Moldova fiecare vin este inedit. Cunoscatorii vor descoperi buchetul unor vinuri care amintesc dinamismul si rafinamentul dansului moldovenesc. Va vom ajuta sa cunoasteti Moldova, unica tara de pe harta lumii, care repeta prin configuratia sa strugurele de vita de vie.

In sala de degustare principala puteti alege unul din cele doua pachete de degustare, High Quality sau Selected Wines, pentru a cunoaste vinurile de productie Chateau Vartely. Cea de-a doua sala de degustare ”Colectia Mondiala” Va prezinta cea mai vasta colectie din Republica Moldova de vinuri de pe cele 5 continente. Participati la un tur virtual prin renumitele zone vinicole ale lumii, si descoperiti calitatile si particularitatile fiecarui soi de vin de pe fiecare continent.

Restaurantul complexului, specializat in bucatarie franceza, reusit combinata cu cea nationala, Va va surprinde prin ambianta placuta si atmosfera calda ce domneste in salile acestuia. Bucatarul-sef propune cele mai alese retete culinare, care vor reusi sa satisfaca cele mai rafinate gusturi. Capacitatea restaurantului este de 260 locuri. Restaurantul nostru este potrivit atat pentru intruniri calduroase in familie, cat si pentru cine romantice pentru cei care isi doresc intimitate, sau intalniri de afaceri, banchete si alte evenimente.