Odihnă la Munte în România

Printre cele mai populare destinații de vacanță la munte în România se numără Predeal, Sinaia, Poiana Brașov, Bran, Azuga și Păltiniș.

 • Odihnă la Munte în Azuga

  Azuga este o stațiune climaterică și turistică importantă, fiind renumită îndeosebi ca stațiune turistică pentru sporturile de iarnă.

  Mai Multe
 • Odihnă la Munte în Păltiniș

  Stațiunea montană Păltiniș este situata la 1440 m altitudine, fiind cea mai inalta statiune din Romania. Se află într-o pădure de conifere. Este o destinație populară de iarnă, iar vara este căutată pentru liniștea, aerul curat și traseele de trekking…

  Mai Multe
 • Odihnă la Munte în Poiana Brașov

  Poiana Brașov este cea mai mare și mai luxoasă stațiune montană din România. Lungimea totală a domeniului schiabil este de 24,5 km.

  Mai Multe
 • Odihnă la Munte în Predeal

  Predealul este cunoscut mai ales prin sporturile de iarnă, oferind posibilitatea de a schia pe 5 pârtii, datorită telescaunului și teleschiurilor de care dispune.

  Mai Multe
 • Odihnă la Munte în Sinaia

  Sinaia este un oraș și o stațiune montană din județul Prahova, România. Este situat în regiunea istorică Munteniei. Regele Carol I al României și-a construit casa de vară, Castelul Peleș, lângă oraș, la sfârșitul secolului al XIX-lea. Un strat uniform…

  Mai Multe