Confortabil, primitor și luminos, învăluit într-o atmosferă relaxată – acesta este noul nostru hotel Baron SPA, în centrul magicului Yaremche!

Având grijă de confortul dvs., am ales un loc convenabil, deoarece hotelul se află la câțiva pași de gară și autogară – la 200 și 100 de metri. Principalele obiective turistice ale orașului sunt foarte aproape. Aceasta este cascada în plină curgere a Carpaților – Proboi, și piețe de suveniruri colorate, și o fermă cu cuști în aer liber, în care animalele sunt în condiții cât mai apropiate de cele naturale.

De la Yaremche merită să începem cucerirea Carpaților. La 2 km de hotel încep traseele pentru începători. Asigurați-vă că vizitați calea pitorească din Dovbush, unde, conform legendelor locale, legendarul tâlhar a fost de mai multe ori. Urcă pe Muntele Makovica pentru a vedea un oraș de poveste sub picioarele tale și bucură-te de peisajul montan.

Cu Hotelul Baron SPA îți va fi convenabil să ajungi la primul munte serios din regiunea Carpaților cu numele amuzant Khomyak, la 1542 m înălțime.

Iar stațiunea de schi Bukovel se află la doar 25 km de-a lungul unui drum ideal.

Odihna în Yaremche, fără exagerare, te încurajează la o distracție activă și interesantă!