Romantik Spa Hotel este un hotel All inclusive de 4 stele unde poți petrece o vacanță minunată în Carpați. Complexul hotelier modern cu piscine termale și spa oferă oaspeților săi camere confortabile și decorate elegant, servicii excelente și o atmosferă confortabilă.

Hotelurile din Carpați sunt alese de oaspeții care doresc să se bucure de peisajul montan și de aerul curat. Hotelul Romantic Spa este cea mai bună alegere pentru o astfel de vacanță, deoarece este înconjurat de Parcul Natural Național Carpați, unde defrișările sunt interzise și există trasee de drumeții gata făcute în munți.

Odihna aici va fi o alegere bună atât pentru vacanțele de vară, cât și pentru vacanțele de iarnă din Carpați. Hotelul găzduiește conferințe mari și mici și oferă, de asemenea, un serviciu de „conferință la cheie”. Hotelul nostru va fi confortabil atât pentru cuplurile căsătorite cu copii, cât și pentru oamenii de afaceri care pot combina munca și petrecerea timpului liber.

La Romantik Spa Hotel vacanța ta în Carpați cu copii va fi activă și interesantă. Cazarea copiilor sub 9 ani în hotelul nostru este gratuită.